Sprogimas

Kuo ypatingi mobilūs oro kondicionieriai?

Jau pats pavadinimas išduoda, kad pagrindinė tokio produkto savybė bus jo mobilumas. Nors rinkoje tokie oro kondicionieriai užima dar pakankamai nedidelę dalį, tačiau jų patogumą jau spėjo įvertinti tikrai ne vienas. Savo atliekama funkcija jie nesiskiria nuo kitų ir taip pat efektyviai gali vėdinti bei vėsinti patalpas. Tačiau jie gali būti pervežami į bet kurį kambarį arba patalpą, kadangi nėra sumontuoti stacionariai. O tai reiškia, kad turėti kondicionierių galite bet kur, kur tuo metu jis yra reikalingas. Dar didesnis to pliusas yra tai, jog pastate praktiškai nereikalingi įprasti montuojami kondicionieriai. Kurių šiaip reikėtų praktiškai kiekvienoje patalpoje norint užtikrinti kokybišką vėsinimą. Taigi, galima nemažai sutaupyti renkantis mobilų variantą.

Kokia yra multi split oro kondicionieriaus kaina?

Bet kuriuo atveju tokios sistemos įsirengimas atsieis pigiau, negu skirtingose patalpose ar kambariuose montuoti atskirus įrenginius. O vėdinimo funkcija bet kuriuo atveju bus atlikta lygiai taip pat efektyviai ir kokybiškai. Aišku, dar kažkiek priklauso, kokie oro kondicionieriai bus pasirinkti. Nuo to priklauso ir kaina, kadangi žinomų gamintojų produktai beveik visuomet kainuos brangiau, negu negirdėtų prekinių ženklų gaminiai. Tačiau tai nereiškia, kad vieni ar kitu bus geresni, viskas priklauso nuo konkretaus modelio, kuriuos ir reikėtų lyginti prieš perkant. Taip pat į kainą įeis ir kiekis, kiek įrenginių skirtingose patalpose norėsite įsirengti, nors jie ir bus prijungti prie vienos sistemos.

Langiniai oro kondicionieriai ar rinktis įprastą variantą?

Labiausiai šio tipo oro kondicionieriai vilioja gana patrauklia savo kaina ir tuo, jog yra gana nesudėtingai ir nepastebimai sumontuojami. O ir savo funkciją gali atlikti praktiškai taip pat kaip ir sieniniai kondicionieriai. Kurie yra patys populiariausi ir dažniausiai naudojami jau ilgą laiką. Žinoma, pasirinkimas turėtų būti kiekvieno asmeninis, reikėtų atsižvelgti ne tik į savo poreikius, bet ir į patalpų ypatybes. Svarbu žinoti, kad langinis oro kondicionierius veiks kažkiek triukšmingiau, negu įprastas. Tačiau ir šioje vietoje labai daug priklauso nuo konkretaus modelio.

Ar pigiausi oro kondicionieriai patikimi?

Nuo netikėtų gedimų nėra apsaugotas niekas, ne išimtis tiek Klarstein oro kondicionieriai, tiek ir bet kurio kito gamintojo produktai. Tačiau praktiškai visi pardavėjai suteikia garantiją, kuri apsaugo nuo tokių netikėtų gedimų, kurie kartais gali atsirasti ir be priežasties, o kartais dėl kažkokio gamintojo broko. Aišku, pastarasis variantas pasitaiko itin retai. Kadangi nė viena įmonė, kurios specializacija yra oro kondicionieriai ir jų gamyba nenori gadintis savo vardo su nekokybiškais produktais. Vertinant pigiausius variantus pagrindinė jų savybė, būdinga daugeliui modelių yra ta, jog jie tikrai nėra tylūs kondicionieriai. Ir praktiškai visi veikia garsiau už brangesnius modelius ar žinomesnių gamintojų produktus. Tačiau dauguma jų savo funkciją atlieka gana kokybiškai. Tik labai svarbu įvertinti patalpų dydį ir kokio galingumo įrenginio jums reikės. To nepadarius ir įsigijus per silpną daiktą, norimo rezultato gali ir nebūti ir tai nelabai priklauso nuo kainos. Taip pat pigesni variantai neretai turi mažiau papildomų funkcijų, kas visai natūralu mokant minimalią kainą.

21-309

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode