Sprogimas

Poilsis Lietuvoje ir geriausi pasiūlymai

Svajojate atostogauti Lietuvoje neskaičiuojant laiko? Viešnagė ir poilsis Lietuvoje suteiks galimybę pabėgti nuo kasdienio gyvenimo, pakeisti aplinką ir mėgautis bent trumpu, nerūpestingu momentu! Lietuvoje rasite puikių idėjų savaitgalio atostogoms prie ežero, jūros ar miško, nakvynei su SPA ar visiškai privačioms atostogoms tik dviem žmonėms.

 

Gero poilsio idėją sufleruoja pačiame Druskininkų centre esantis viešbutis PUŠYNAS, kuris pasitinka miesto svečius ir poilsiautojus, pasiilgusius ramybės, gamtos artumo bei gryno oro ar pramogų. Šiame 3* viešbutyje rasite visus patogumus, užtikrinsiančius turiningą ir jaukų poilsį. Puiki viešbučio vieta kurorto centre užtikrins, kad laisvalaikis, pramogos ir poilsis būtų ranka pasiekiamas – šalia viešbučio įsikūręs vandens parkas, pagrindinė kurorto gydykla, pėsčiųjų alėja, miesto įžymybės, butikai, prekybos centrai, autobusų stotis, dviračių, elektrotransporto priemonių nuoma, naktiniai klubai ir kt.Pasinaudokite pasiūlymu ir pasimėgausite turiningu SPA poilsiu: du rytus vaišinsitės gardžiais tradiciniais pusryčiais („švediškas stalas"), savijautą gerinsite vaikščiodami kurorto apylinkėmis su šiaurietiškomis lazdomis gryname ore.

Džiaugiamės galėdami REKOMENDUOTI poilsį pačiame Palangos centre su maitinimu 3 žv. viešbutyje PRIE PARKO! Viešbutis PRIE PARKO, įsikūręs vos už 300 metrų nuo Baltijos jūros, Birutės parko teritorijoje. Lengvu žingsniu greitai pasieksite Baltijos jūros paplūdimį, pagrindinę J. Basanavičiaus gatvę ir kitas lankytinas vietas. Viešbučio teritoriją supa šimtamečiai pušynai,jais grožėtis galėsite ilsėdamiesi poilsio namų kiemelyje arba žvelgdami pro kambario langus. Pusryčiais ir vakarienėmis mėgausitės viešbučio pirmame aukšte esančiame jaukiame ir erdviame europinių patiekalų restorane.

Druskininkuose, viename gražiausių Lietuvos kurortų, garsėjančiu tyru oru, mineraliniais vandenimis, gydyklomis ir gausybe pramogų, įsikūrė modernus 3* viešbutis DE LITA. Viešbutyje rasite stilingą restoraną ir SPA studiją, kur viešbučio svečiai gali pasinerti į tylos ir ramybės oazę.

Nors trumpam ištrūkti iš triukšmingo miesto ir pasimėgauti gamtos ramybe kviečia provanso stiliaus 3* viešbutis „Gamtos perlas", įsikūręs gamtos prieglobstyje prie Baltijos jūros, Karklėje. Apsistoję viename iš 15 jaukių, stilingų, patogiai įrengtų kambarių mėgausitės komfortu ir nuostabia gamta. Jūsų mažieji nenuobodžiaus jiems įrengtoje žaidimų aikštelėje po atviru dangumi. „Gamtos perle" turėsite progą apžiūrėti mini zoologijos sodą, kur smalsūs vilkų žvilgsniai, išdidūs stumbrai, smaližė meškutė Laima, stručiai, bei kiti gyvūnai. Unikalus, analogų Lietuvoje ir rytų Europoje neturintis trofėjų muziejus stebina eksponatų gausa ir įvairove. Čia išvysite dramblį ir žirafą, liūtus, zebrą, raganosį, beždžiones, krokodilą, įvairius paukščius ir daug kitų egzotinių gyvūnų. Pasivažinėjimo džipu - Safario metu lankytojai turės progą iš rankų pamaitinti danielius, Dovydo elnius ir briedę Meilę,... Tai įspūdžiai visam gyvenimui!

21-337

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode