Sprogimas

Vilniaus oro uoste nuo COVID-19 skiepys keleivius, darbuotojus, partnerius

skiepysŠį ketvirtadienį, liepos 22 d., Vilniaus oro uosto keleivių išvykimo terminalo viduje bus siūloma galimybė be išankstinės registracijos pasiskiepyti nuo COVID-19. Anot oro uostų atstovų, tiek aplinkinių bendruomenių gyventojai, tiek oro uoste ar aplink dirbantys, tiek keleiviai galės atvykti į „Rezus.lt“ testavimo informacijos centrą (terminalo viduje) jau nuo ketvirtadienio ryto ir patogiai pasiskiepyti.
Pasiskiepyti bus galima ketvirtadienį nuo 8 iki 18 val. Atvykusieji galės rinktis iš dviejų vakcinų – „Pfizer“ ir „Moderna“.
Skiepytis „Rezus.lt“ testavimo informacijos centre nuo koronaviruso gali visi norintys – keleiviai, oro uostų ir juose veikiančių partnerių darbuotojai, taip pat laukiami aplink įsikūrusių bendruomenių nariai, netoliese veikiančių įmonių darbuotojai.
Pasak Lietuvos oro uostų atstovų, tikimasi, kad galimybe pasiskiepyti norima vakcina nuo COVID-19 pasinaudos kuo platesnis ratas žmonių. Jų teigimu, bus užtikrintas pakankamas vakcinų kiekis, tad neverta baimintis dėl galimo jų trūkumo.
„Nepaisant to, kad imunizacijos prieš COVID-19 lygis tarp kolegų yra daugiau nei 80 proc., dedame daug pastangų, kad visi mūsų darbuotojai ir keleivius aptarnaujantys partneriai būtų paskiepyti ir saugūs, o tuo pačiu galėtų užtikrinti keleivių saugumą oro uostuose. Esame bendruomenės dalimi, todėl džiaugiamės, kad patogesne galimybe pasiskiepyti galime padėti pasinaudoti labai plačiam ratui gyventojų ir aplinkinių verslų atstovų, tai nebūtų įmanoma be operatyvios Vilniaus miesto savivaldybės ir „Rezus.lt” atstovų pagalbos”, – teigia Laura Joffė, Lietuvos oro uostų Finansų ir administravimo departamento vadovė.
Teigiama, kad trumpalaikius vakcinacijos punktus planuojama atidaryti ir Kauno bei Palangos oro uostų teritorijose.
Primenama, kad pasiskiepyti norintys žmonės su savimi turi turėti dokumentą, patvirtinantį asmens tapatybę, taip pat dėvėti apsauginę veido kaukę.
Susisiekimo ministerijos nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode